Bekijk meer

Ontdek het laatste nieuws

Speciaal voor Moederdag bezorgt Greetz op zondag 11 mei

Primeur op de Nederlandse e-commercemarkt ​

Amsterdam, 1 mei 2014 – Kun je op zondag 11 mei geen bezoek brengen aan je moeder, schoonmoeder of oma maar wil je haar op deze speciale dag toch verrassen? Speciaal voor Moederdag bezorgt Greetz ook op zondag. Van een gepersonaliseerde kaart tot bloemen of bonbons. Bestellen kan tot zaterdag 10 mei 22.00 uur; Moederdag vergeten hoeft dus niet meer. Met deze eenmalige zondagbezorging heeft Greetz een primeur op de Nederlandse e-commercemarkt. Packs.nl gaat alle verrassingen bezorgen.

Greetz biedt keuze uit een grote collectie Moederdagcadeaus. Verras je moeder bijvoorbeeld met een doosje merci chocolade met je eigen foto en tekst, een ingelijste foto of een kleurrijke bos bloemen. Een kaart uit de Moederdagcollectie van Greetz maakt de verrassing compleet.

“Alle moeders verdienen het om verrast te worden op Moederdag, maar niet iedereen is in staat om op zondag 11 mei bij zijn moeder, schoonmoeder of oma langs te gaan. Voor deze mensen introduceren we een eenmalige zondagbezorging. Zo kun je de moeders in jouw leven op deze speciale dag toch in het zonnetje zetten met een persoonlijk cadeau of een kaart. Bovendien is het mogelijk om tot zaterdag 22.00 uur te bestellen. Ook handig als Moederdag even aan je gedachten is ontglipt”, aldus Johan van Vulpen, medeoprichter en directeur van Greetz.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.