Bekijk meer

Tips voor kerstkaartenmakers

Hoe meer kerstkaarten, hoe meer korting (tot wel 65%!) en je maakt automatisch kans op 1 van de 10 kerstpakketten t.w.v. €250.

Welk type kerstkaartenmaker ben jij?

Door de nieuwe website gaat het sturen van kerstkaarten dit jaar wat anders. Kom er via de quiz achter welke type maker je bent en ontvang de beste tips en korting.

Type kerstkaartenmakers én bijpassend stappenplan

Razende Rudolph

Bekijk hieronder de tips bij type 1.

FröbelSter

Bekijk hieronder de tips bij type 2.

Writing home for Christmas

Bekijk hieronder de tips bij type 3.

‘Spread’ the joy

Bekijk hieronder de tips bij type 4.

Type 1: Razende Rudolph

Wat hebben rendier Rudolph en jij met elkaar gemeen? Het razende tempo waarmee jullie te werk gaan. Rudolph in de lucht, jij met beide benen op de grond. Want attent zijn op een snelle en gemakkelijke manier, dat is wat jij prettig vindt. Geen zeeën van tijd kwijt zijn aan het maken van je kaarten, je zegt namelijk alles al met 'Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar'. Less betekent in jouw geval absoluut more.

We leggen je uit hoe je snel en makkelijk je kerstkaarten maakt. Wel zo handig!

Type 2: FröbelSter

Creatief is jouw middle name. En attent je derde. Vrienden en familie staan elk jaar weer met hun kerstmuts op te popelen om jouw kerstkaarten te ontvangen. Je maakt er namelijk een écht feest van. Stickers, foto’s, persoonlijke tekst… Niets houdt je tegen om voor elke ontvanger de perfect passende én persoonlijke kaart te maken.

Wat ons betreft de ultieme kerstgedachte en daarom hebben we enkele tips.

Type 3: Writing home for Christmas

Wat maakt een kerstkaart écht compleet in jouw ogen? De tekst in eigen handschrift. Dat is wat jou betreft de spreekwoordelijke kers op het kerstdessert. Van krabbels, hanenpoten tot sierlijke kalligrafie: alles mag en kan. En dat maakt je kaart helemaal van jezelf, maar nog niet ‘one of a kind’ en ultiem persoonlijk.

Wil je (jingle) all the way gaan? We laten je zien hoe je jouw kaarten nog persoonlijker maakt.

Type 4: ‘Spread’ the joy

Spread tijdens het kerstontbijt? Nee, spread als in spreiden. Jij smeert het maken van je kerstkaarten het liefst uit over meerdere dagen, om maar in de eet-termen te blijven. In één avond meerdere kaarten schrijven is niet aan je besteed. Inspiratie komt met vlagen en laat zich niet vangen in een paar uur. Net als het vinden van de juiste foto’s voor op de kaart.

Dat snappen we en daarom hebben we voor jou dé spread en smeer-tips.

Maak kans op 1 van de 10 piekfijne kerstpakketten t.w.v. €250

Zeg je kerst, dan zeg je kerstpakket. Een piekfijn Greetz-kerstpakket! Je maakt namelijk bij het bestellen van je kerstkaarten automatisch kans op 1 van de 10 kerstpakketten t.w.v. €250. En we kunnen verklappen dat merken zoals Vondels, Tony's Chocolonely en Rituals daarin hun opwachting maken.

Wat moet je doen? Eigenlijk niets meer dan je al van plan was. In de periode van 14 november tot en met 20 december 2022 je kerstkaarten bestellen op greetz.nl. Tip: je kan je kaarten alvast klaarzetten voor bezorging op een later moment. Op 22 december maken de Greetz-kerstelfjes de gelukkige winnaars bekend.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd