Bekijk meer

Tips voor kerstkaartenmakers

Welk type kerstkaartenmaker ben jij?

Door de nieuwe website gaat het sturen van kerstkaarten dit jaar wat anders. Kom er via de quiz achter welke type maker je bent en ontvang de beste tips en korting.

Type kerstkaartenmakers én bijpassend stappenplan

Razende Rudolph

Bekijk hieronder de tips bij type 1.

FröbelSter

Bekijk hieronder de tips bij type 2.

Writing home for Christmas

Bekijk hieronder de tips bij type 3.

‚ÄėSpread‚Äô the joy

Bekijk hieronder de tips bij type 4.

Type 1: Razende Rudolph

Wat hebben rendier Rudolph en jij met elkaar gemeen? Het razende tempo waarmee jullie te werk gaan. Rudolph in de lucht, jij met beide benen op de grond. Want attent zijn op een snelle en gemakkelijke manier, dat is wat jij prettig vindt. Geen zee√ęn van tijd kwijt zijn aan het maken van je kaarten, je zegt namelijk alles al met 'Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar'. Less betekent in jouw geval absoluut more.

We leggen je uit hoe je snel en makkelijk je kerstkaarten maakt. Wel zo handig!

Type 2: FröbelSter

Creatief is jouw middle name. En attent je derde. Vrienden en familie staan elk jaar weer met hun kerstmuts op te popelen om jouw kerstkaarten te ontvangen. Je maakt er namelijk een écht feest van. Stickers, foto’s, persoonlijke tekst… Niets houdt je tegen om voor elke ontvanger de perfect passende én persoonlijke kaart te maken.

Wat ons betreft de ultieme kerstgedachte en daarom hebben we enkele tips.

Type 3: Writing home for Christmas

Wat maakt een kerstkaart √©cht compleet in jouw ogen? De tekst in eigen handschrift. Dat is wat jou betreft de spreekwoordelijke kers op het kerstdessert. Van krabbels, hanenpoten tot sierlijke kalligrafie: alles mag en kan. En dat maakt je kaart helemaal van jezelf, maar nog niet ‚Äėone of a kind‚Äô en ultiem persoonlijk.

Wil je (jingle) all the way gaan? We laten je zien hoe je jouw kaarten nog persoonlijker maakt.

Type 4: ‚ÄėSpread‚Äô the joy

Spread tijdens het kerstontbijt? Nee, spread als in spreiden. Jij smeert het maken van je kerstkaarten het liefst uit over meerdere dagen, om maar in de eet-termen te blijven. In één avond meerdere kaarten schrijven is niet aan je besteed. Inspiratie komt met vlagen en laat zich niet vangen in een paar uur. Net als het vinden van de juiste foto’s voor op de kaart.

Dat snappen we en daarom hebben we voor jou dé spread en smeer-tips.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.