Bekijk meer

Geef ze warmte

Stuur een warme kerstkaart en steun Kinderhulp

Update: er zijn 10.000 kaarten verstuurd waardoor we ons donatiedoel van € 15.000 bereikt hebben!

Wist je dat maar liefst 1 op de 12 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? Juist in de koude wintermaanden is dat een serieus probleem. Het betekent dat duizenden kinderen zonder warme jas of stevige schoenen naar school gaan. Of ’s nachts geen oog dichtdoen omdat een fatsoenlijk (dek)bed ontbreekt…

Opgroeien in armoede laat diepe mentale sporen na. Deze kinderen maken er het beste van, maar het gebrek aan geld is altijd voelbaar. Omdat Kinderhulp vindt dat ieder kind een zorgeloze jeugd verdient, springen zij bij waar de nood het hoogst is.

Trotse partner van Kinderhulp

Greetz is trotse partner van Kinderhulp en wil in deze wintermaanden graag een extra bijdrage leveren aan die warme jas of stevige schoenen die deze kinderen zo hard nodig hebben. Daarom hebben we vanaf 14 november t/m 20 december speciaal voor dit belangrijke doel een collectie kerstkaarten in het leven geroepen, waarvan € 1,50 per kaart aan Kinderhulp gedoneerd wordt. Op 20 december was het donatiedoel van € 15.000 behaald. We willen iedereen bedanken die Kinderhulp Kerstkaarten verstuurd heeft waardoor we dit mooie bedrag aan Kinderhulp kunnen doneren.

Wil je meer weten over Kinderhulp? Of Kinderhulp direct steunen? Kijk op www.kinderhulp.nl.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.