Bekijk meer

Valentijnskaart

Ben jij helemaal vergeten je valentijnskaart te versturen?

Zorg dat het dit jaar geen FAALentijn wordt en pak extra groots uit met een mega kaart

Valentijnskaarten

Bestel eenvoudig je kaart

1. Kies de perfecte kaart

Altijd een passende kaart uit de grootste (online) collectie kaarten.

2. Maak de kaart persoonlijk

Voeg eventueel een eigen foto en/of tekst toe.

3. Selecteer het formaat

Keuze uit verschillende kaartformaten en envelopkleuren.

4. Kies de bezorgdatum

Voeg het adres toe en kies de gewenste bezorgdatum.

Valentijnskaart maken en versturen in 2024

Durf je eindelijk de stoute schoenen aan te trekken om die wel hele leuke jongen of meisje de liefde te verklaren, wil je aan een vriend/vriendin vertellen hoe bijzonder jullie vriendschap is of wil je aan je vaste verkering laten weten dat je nog steeds heel veel van hem of haar houdt? Valentijnsdag is dé dag om een geliefde of je toekomstige liefde in het zonnetje te zetten. En wat is er nou leuker dan iemand verrassen met een zelfgemaakte valentijnskaart met daarin een lieve tekst? Bij Greetz kan je in een aantal gemakkelijke stappen je valentijnskaart maken en direct laten versturen. Natuurlijk kan dat ook anoniem als je liever een stille aanbidder blijft ;-). Wil je jouw verrassing helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een rode roos of een chocolade hart? Neem dan een kijkje bij onze valentijncadeaus. Veel plezier met het verrassen van je geliefde!

Valentijnskaart maken met foto's

Wil je dit jaar echt uniek zijn met valentijn, dan is dé fotokaart echt dé kaart voor jou. Kies een leuke valentijn fotokaart uit met een hip design waar bijvoorbeeld al een tekst op staat. Het enige wat je nog moet doen, is een foto uitzoeken die je op de voorkant van de kaart kan plaatsen. Een persoonlijke valentijnskaart maken, is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Wat schrijf je op een valentijnskaart?

Yes je hebt dé Valentijnskaart gevonden, maar wat ga je nu in de kaart schrijven. Dat kan nog best lastig zijn. En dat begrijpen we heel goed bij Greetz! Daarom hebben we meerdere liefdesteksten voor je verzameld op één pagina. Bedank ons later maar ;)

Wat voor een teksten kan je verwachten? Er staan liefdesgedichtjes, grappige en pakkende teksten op de pagina. Zowel in het Nederlands als Engels. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Valentijnskaart anoniem versturen?

Eindelijk is het Valentijnsdag! Nu kan je dé man of vrouw van jouw dromen stiekem de liefde verklaren of vertellen hoe leuk hij of zij is, schrijf een tekst aan de binnenkant van de kaart en sluit af met jouw stille aanbidder, anoniempje of kus van ……

Tip: schrijf hints over jezelf in de kaart, zodat hij/zij kan gaan raden van wie de kaart komt. Als de valentijnskaart bezorgd is dan gaat het (af)wachten voor jou beginnen, want wordt er geraden dat de kaart van jou is. Nagelbijtend spannend natuurlijk!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.