Bekijk meer

Zakelijke kerstgeschenken

Hoe meer kerstkaarten, hoe meer korting

Nu tijdelijk tot wel 65% korting op je kerstkaarten

Populaire kerstverrassingen

Zet de bloemetjes buiten deze kerst

Een witte kerst kunnen we niet garanderen, maar een kleurrijke wel met onze mooie kerststukjes en kerstboeketten.

Relatiegeschenken kerst 2023

Kerst is de tijd van het jaar om je collega’s en zakelijke relaties te bedanken voor hun inzet en de fijne samenwerking. Greetz heeft een groot assortiment relatiegeschenken. Je bestelt eenvoudig al je kerst relatiegeschenken en kerstpakketten.

Luxe zakelijke kerstgeschenken

Denk bijvoorbeeld aan heerlijke chocolade of een goede fles wijn of champagne. Ook voor je kerststukjes en kerstboeketten vol mooie kerstbloemen ben je bij Greetz aan het juiste adres. Personaliseer voor een uniek en persoonlijk kerstgeschenk het etiket van je fles wijn voor de kerst.

Zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten kun je geheel personaliseren met eigen tekst, foto of met je bedrijfslogo. Ontwerp je eigen kerstkaart eenvoudig bij Greetz. Je kunt ook kiezen voor een standaard zakelijke kerstkaart. Bestel eenvoudig alvast al je zakelijke kerst kaarten, kies de gewenste leverdatum en Greetz zorgt voor de rest! Ook kun je eenvoudig kerstkaarten met een lege binnenkant laten bezorgen bij jou op kantoor. Je kunt de kaarten dan zelf schrijven en verspreiden.

Kerst bezorging op kantoor of direct bij de ontvanger

Laat alle zakelijke kerstkaarten, uitnodigingen voor kerstdiner of -borrel en/of zakelijke kerstgeschenken als één pakketje op kantoor bezorgen, zodat je het op het bureau kan leggen van je collega’s of zelf kan geven aan je zakelijke relaties. Of laat alles individueel afleveren direct bij de ontvanger thuis of bij je zakelijke relaties op kantoor. Het plaatsen van bulkorders is heel eenvoudig en je kunt al ruim van te voren je bestelling klaarzetten. 

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.