Vragen of opmerkingen? 020-5606593 - Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 22:00
Winkelmandje

Uitnodiging kinderfeestje

De voorpret begint vaak met de uitnodiging voor het kinderfeestje. Bij Greetz vind je voor elk thema en elke activiteit een geschikte kinderfeestje uitnodiging. Een zwemfeestje, piratenfeestje, disco feestje of een Barbie verjaardagsfeestje? Maak voor ieder kinderfeestje een originele uitnodiging. Is jouw zoon of dochter fan van bekende TV karakters zoals Woezel en Pip, Sesamstraat, de Turtles, Dora en Diego of Spongebob? Kies dan een hippe uitnodiging uit de collecties van deze populaire TV vriendjes.

Zelf je kinderfeestje uitnodiging maken

Natuurlijk is het extra leuk als de jarige zelf mee kan helpen bij het maken van zijn/haar kinderfeestje uitnodiging. Zo kan hij/zij trots aan vriendjes en vriendinnetjes vertellen dat de uitnodiging zelf gemaakt is. Kruip samen achter de computer, kies een vrolijke kaart uit de brede collectie en ga aan de slag. Je kunt een leuke foto uitnodiging maken en de foto bewerken met feestelijke stickers, kaders en foto-effecten. Je kunt foto('s), tekst en versiering op de voor- en binnenkant van de kaart plaatsen - zo kun je een kinderfeestje uitnodiging maken die perfect past bij het partijtje!

Uitnodiging kinderfeestje versturen

Wil je indruk maken met je uitnodiging? Dan hebben wij uitnodigingen voor een kinderfeestje waar je een grappige of lieve foto aan kunt toevoegen. Je kunt ook de uitnodiging helemaal zelf ontwerpen door een leuke foto, tekst en/of stickers toe te voegen aan de kaart. De gemaakte uitnodiging kun je naar jezelf versturen zodat ze persoonlijk uitgedeeld kunnen worden of je laat ze direct versturen naar vriendjes en vriendinnetjes.

392 resultaten gevonden.
Prijs