Hoe maak je een valentijnskaart?


Met de hand schrijven

Wil je zelf nog een persoonlijke tekst op de valentijnskaart schrijven? Dan is pakketje naar jezelf dé oplossing.

Valentijnskaart maken en versturen in 2021

Durf je eindelijk de stoute schoenen aan te trekken om die wel hele leuke jongen of meisje de liefde te verklaren, wil je aan een vriend/vriendin vertellen hoe bijzonder jullie vriendschap is of wil je aan je vaste verkering laten weten dat je nog steeds heel veel van hem of haar houdt? Valentijnsdag is dé dag om een geliefde of je toekomstige liefde in het zonnetje te zetten. En wat is er nou leuker dan iemand verrassen met een zelfgemaakte valentijnskaart met daarin een lieve tekst, foto en/of muziekje? Bij Greetz kan je in een aantal gemakkelijke stappen je valentijnskaart maken en direct laten versturen. Natuurlijk kan dat ook anoniem als je liever een stille aanbidder blijft ;-). Wil je jouw verrassing helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een rode roos of een chocolade hart? Neem dan een kijkje bij onze Valentijn cadeaus. Veel plezier met het verrassen van je geliefde!

Valentijnskaart maken met foto’s

Wil je dit jaar echt uniek zijn met valentijn, dan is dé fotokaart echt dé kaart voor jou. Kies een leuke valentijn fotokaart uit met een hip design waar bijvoorbeeld al een tekst op staat: “Ik ben gek op jou” met daarbij wat lieve hartjes, of misschien wel “I love you” met daarop jouw eigen naam. Het enige wat je nog moet doen, is een foto uitzoeken die je op de voorkant van de kaart kan plaatsen. Een persoonlijke valentijnskaart maken, is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Ontwerp zelf online een leuke Valentijnskaart

Onder de verliefde mensen of stille aanbidders zitten vast creatievelingen, ook wel Crea Bea’s, die het leuk vinden om zelf een valentijnskaart te maken. Ook aan de creatieveling hebben we bij Greetz gedacht in de vorm van een eigen ontwerp kaart. Je kunt helemaal losgaan met jullie leukste foto’s. Om het helemaal af te maken, kan je leuke versieringen op de kaart plaatsen zoals een smiley, hart of een kus. Met een eigen gemaakte kaart kan je het hele jaar niet meer stuk en heb je mega veel credits opgebouwd. Wat een heerlijkheid!

Wat schrijf je op een Valentijnskaart?

Yes je hebt dé Valentijnskaart gevonden, maar wat ga je nu in de kaart schrijven. Dat kan nog best lastig zijn. En dat begrijpen we heel goed bij Greetz! Daarom hebben we meerdere liefdesteksten voor je verzameld op één pagina. Bedank ons later maar ;)

Wat voor een teksten kan je verwachten? Er staan liefdesgedichtjes, grappige en pakkende teksten op de pagina. Zowel in het Nederlands als Engels. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Valentijnskaart anoniem versturen?

Eindelijk is het Valentijnsdag! Nu kan je dé man of vrouw van jouw dromen stiekem de liefde verklaren of vertellen hoe leuk hij of zij is. Kies een leuke Valentijnskaart uit met bijvoorbeeld de tekst “Kiss me if I'm wrong but... Dinosaurs still exist, right?” of “Kan ik jou voor een date strikken?”. Schrijf een tekst aan de binnenkant van de kaart en sluit af met jouw stille aanbidder, anoniempje of kus van ……

Tip: schrijf hints over jezelf in de kaart, zodat hij/zij kan gaan raden van wie de kaart komt. Als de valentijnskaart bezorgd is dan gaat het (af)wachten voor jou beginnen, want wordt er geraden dat de kaart van jou is. Nagelbijtend spannend natuurlijk!

Stille aanbidder / geheime liefde kaarten

Een vriendin een valentijnskaart sturen?

Ook op Valentijnsdag mag een vriendschap gevierd worden met een lief, leuk of grappig kaartje. Laat je bestie weten hoe erg je haar waardeert omdat ze altijd voor je klaar staat, jullie vaak de slappe lach hebben en lekker kunnen roddelen/praten over jongens. Stuur een vriendschapskaart met de tekst “Vrienden zijn als sterren. Je kunt ze niet altijd zien, maar ze zijn er altijd!” en plaats een foto van jullie samen op de voorkant. Wedden dat ze een lach op haar gezicht krijgt als ze het kaartje ontvangt :)

Vriendschapskaarten

Jouw liefde ontmoet op het internet?

Het taboe van internetdaten is verdwenen en het is dus ook totaal niet raar als jij jouw liefje op het internet hebt ontmoet. Swipen op Tinder, Liken op Happn, of misschien behoor jij wel tot de exclusieve datingpartij Inner Circle. Waar jullie liefde elkaar ook gekruisd is, deze moet gevierd worden. Maak gebruik van dit moment en verstuur jouw match op Valentijnsdag een originele en toepasselijke valentijnskaart: "Love at first swipe." Vooral leuk als het liefde op het eerste gezicht was ;-)