Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Klik hier voor de bezorginformatie.


best verkochte verjaardagskaarten


Voor ieder moment een kaart


Bestel eenvoudig je kaart

1. Kies je kaart
2. Voeg evt. foto
en/of naam toe
3. Kies het formaat
van je kaart en
de envelopkleur
4. Voeg adres toe
en kies gewenste
bezorgdatum

Wie ga jij een glimlach bezorgen met een kaart?
Een verrassing om over naar huis te schrijven! Stuur de jarige een leuke felicitatie, wens de zieke veel beterschap of stuur je lief veel zoenen per post. Bekijk het filmpje met blije ontvangers.


Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Wenskaarten maken en versturen

Met Greetz maak en verstuur je echte wenskaarten voor vrijwel ieder bijzonder moment. Een feestelijke verjaardagskaart, een lieve geboortefelicitatie, een beterschapskaart, kerstkaarten naar al je vrienden en familieleden óf gewoon zomaar. Maak je liever een eigen ontwerp? Kies dan voor de gepersonaliseerde fotokaart! Voor 22:00 uur besteld, is morgen bezorgd. Je kunt ook een andere bezorgdatum kiezen, zodat jouw wenskaart op de juiste dag bij de ontvanger wordt bezorgd. Wist je dat onze kaarten ook naar het buitenland verstuurd kunnen worden? Van Frankrijk tot de Bahama’s: je kaart gaat overal naartoe.

Voor jou. Greetz.

Persoonlijke aandacht. Hoe fijn is het om dat te krijgen van anderen. Omdat ze bijvoorbeeld aan je denken, blij met je zijn of omdat je jarig bent. Echt persoonlijke aandacht geven, doe je met Greetz. Met kaarten van Greetz. Een mooi gebaar, waardoor een ander zich gewaardeerd en geliefd voelt. Want iemand doet iets, speciaal Voor jou.

Online wenskaarten versturen

Het online maken van wenskaarten bij Greetz is gemakkelijk en vooral een feestje! Ga in alle rust thuis, of onderweg op je telefoon, op zoek naar de perfecte wenskaart en pas deze helemaal naar eigen wensen aan. Of kies voor een volledig zelfontworpen fotokaart. Schrijf er vervolgens een mooie tekst in en versier de wenskaart aan de binnenkant met stickers en emoji's. Klaar en tevreden met het resultaat? Dan verstuur je de wenskaart direct online en doen wij hem voor je op de post in de door jou gekozen envelop. Jouw wenskaarten zijn dus zo uniek, opvallend en persoonlijk als je zelf wilt.

Naast wenskaarten kun je via Greetz ook mooie uitnodigingen, geboortekaartjes en trouwkaarten versturen. Alle kaarten worden op hoge kwaliteit geprint, zorgvuldig verzonden en op de door jou gekozen datum bezorgd.

Hoe groot is een wenskaart?

Greetz heeft voor jou een zeer uitgebreide collectie wenskaarten samengesteld, bestaande uit verschillende merken, designs, vormen en maten. Wanneer je een vorm hebt gekozen: ansichtkaart, liggende of staande kaart, óf een vierkante kaart, spreekt Greetz vervolgens in drie formaten: Medium, XL en Supersize. Benieuwd hoe de verhoudingen in werkelijkheid zijn? Hieronder vind je een overzicht. Maar wees gerust: na het ontwerpen van jouw wenskaart maak je gemakkelijk een keuze aan de hand van een preview.

Ansichtkaarten

Gevouwen kaarten

Vierkante kaarten

16,60 cm x 12,00 cm

Medium

16,60 cm x 12,00 cm

13,00 cm x 13,00 cm

XL

23,10 cm x 16,70 cm

16,70 cm x 16,70 cm

Supersize

33,31 cm x 24,10 cm

24,00 cm x 24,00 cm

Meerdere kaarten tegelijk versturen

Na het maken van de wenskaart biedt Greetz twee mogelijkheden. Wil je de kaart zelf aan de binnenkant beschrijven, kies er dan voor om deze eerst naar jezelf als pakketje te versturen. Een handgeschreven kaart geeft een persoonlijke touch en maakt het mogelijk om deze samen te voegen met bijvoorbeeld een zelfverzorgd cadeau. Kies je voor een digitale tekst/ontwerp en is de kaart daardoor direct klaar voor verzending naar de ontvanger? Voer dan zijn of haar adres in en laat ons het werk doen. Het is ook mogelijk om meerdere kaarten tegelijk te versturen.

Sparen voor korting met Stampz

Voor elke gelegenheid is er een toepasselijke wenskaart. Kies een kaartje van één van de Greetz designers, een wenskaart uit één van exclusieve wenskaartcollecties of maak een eigen ontwerp.
Het leukste van alles: met een MyGreetz account spaar je voor Stampz. Met elke verstuurde verrassing verdien jij Stampz en bij negen Stampz ontvang jij € 2,50 korting op de volgende bestelling. Dit betekent gratis wenskaarten versturen! Zo wordt het versturen van een wenskaart wel héél erg leuk.

Meer dan alleen wenskaarten

Met Greetz kan je iemand uniek verrassen met meer dan alleen een kaartje. Stuur met de wenskaart een cadeau mee. In ons cadeauassortiment vind je onder andere bloemen, ballonnen, dranken, chocolade, mokken, taart & gebak, baby & kids, boeken en beautyproducten.