Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Klik hier voor de bezorginformatie.


De leukste ballonnen op een rij


Top 4 momenten

Wie ga jij een glimlach bezorgen met een ballon? Bekijk het filmpje met blije ontvangers.

Onze ballonnen worden in een prachtige kleurrijke doos verstuurd om de verrassing nog groter en leuker te maken.


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je ballon
2. Voeg evt. foto
en/of naam toe
3. Voeg evt. een
(mini)kaart toe
4. Voeg adres toe
en kies gewenste
bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Helium ballonnen met Greetz versturen

Ballonnen voor een verjaardag, voor een bruiloft, valentijnsballonnen of kerst, er zijn heel veel momenten waarop je een origineel cadeau kunt gebruiken. Onze tip: bezorg iemand een mooie verrassing met een ballon van Greetz! Wij kunnen al deze mooie ballonnen bezorgen voor je. Wedden dat de ontvanger er heel blij mee is? Al onze heliumballonnen worden bezorgd in een geweldige cadeauverpakking. Het is echt een verrassing, want de ontvanger weet niet wat hij of zij gekregen heeft. Pas als de doos geopend wordt, vliegt de ballon naar hem of haar toe. Weet je al voor welke gelegenheid je een ballon versturen wilt? Kies bij ons uit heel veel verschillende designs. Greetz helpt je verder!

Helium ballonnen bestellen

Met de kwaliteit van onze ballonnen zit het wel goed: ze worden allemaal bezorgd met 7 dagen zweefgarantie. De ontvanger kan er dus extra lang van genieten. We bezorgen ballonnen 7 dagen per week in een vrolijke verpakking. Bestel je voor 22:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat de ballon de volgende dag de ontvanger al tegemoet vliegt!