Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Klik hier voor de bezorginformatie.


De leukste ballonnen


Top 4 momenten


Bestel eenvoudig je verrassing

1. Kies je ballon
2. Voeg evt. foto
en/of naam toe
3. Voeg evt. een
(mini)kaart toe
4. Voeg adres toe
en kies gewenste
bezorgdatum

Wie ga jij een glimlach bezorgen met een ballon?
Altijd feest met een ballon! Onze ballonnen worden in een prachtige, kleurrijke doos verstuurd om de verrassing nog groter en leuker te maken. Bekijk het filmpje met blije ontvangers.


Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Helium ballonnen met Greetz versturen

Ballonnen voor een verjaardag, voor een bruiloft, valentijnsballonnen of geboorte, er zijn heel veel momenten waarop je een origineel cadeau kunt gebruiken. Onze tip: bezorg iemand een mooie verrassing met een ballon van Greetz! Wij kunnen al deze mooie ballonnen bezorgen voor je. Wedden dat de ontvanger er heel blij mee is? Al onze heliumballonnen worden bezorgd in een geweldige cadeauverpakking. Het is echt een verrassing, want de ontvanger weet niet wat hij of zij gekregen heeft. Pas als de doos geopend wordt, vliegt de ballon naar hem of haar toe. Weet je al voor welke gelegenheid je een ballon versturen wil? Kies bij ons uit heel veel verschillende designs. Greetz helpt je verder!

Voor jou. Greetz.

Persoonlijke aandacht. Hoe fijn is het om dat te krijgen van anderen. Omdat ze bijvoorbeeld aan je denken, blij met je zijn of omdat je jarig bent. Echt persoonlijke aandacht geven, doe je met Greetz. Met een ballon van Greetz. Een mooi gebaar, waardoor een ander zich gewaardeerd en geliefd voelt. Want iemand doet iets, speciaal Voor jou.

Helium ballonnen bestellen

Met de kwaliteit van onze ballonnen zit het wel goed: ze worden allemaal bezorgd met 7 dagen zweefgarantie. De ontvanger kan er dus extra lang van genieten. We bezorgen ballonnen 7 dagen per week in een vrolijke verpakking. Bestel je voor 22:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat de ballon de volgende dag de ontvanger al tegemoet vliegt!