Meest gegeven boeken

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt
​Haemin Sunim
€15,99

Bucketlist Reizen​
Marloes de Hooge

€20,00

Het bucketlistboek voor koppels
Elise de Rijck

€ 12,99


Onze leestips

Alleen bij Greetz kun je jouw gekozen boek als echt cadeautje versturen! Ga je voor cadeaupapier met foto of naam? Of voeg je een kaartje toe? Bekijk de video voor meer informatie.


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je boek
2. Voeg evt cadeaupapier toe
3. Voeg evt een kaart toe
4. Kies de gewenste bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Het leukste boeken cadeau om te versturen en te ontvangen

Wist je dat boeken één van de populairste cadeaus is om te geven en te krijgen? Het staat zelfs in de top 5 van meest gegeven cadeau! En daarom hebben wij bij Greetz per genre, per moment en per doelgroep de leukste boeken geselecteerd om cadeau te geven. Zo bieden we bijvoorbeeld kookboekenvoor je culinaire moeder, managementboeken voor je collega, kinderboeken voor het leukste neefje of nichtje, romans en thrillers voor de echte leesliefhebber of reisboeken voor je reislustige vriendin.


Voor elk moment het juiste boek cadeau

Voor verschillende gelegenheden en verschillende momenten hebben we het juiste boek in ons assortiment dat je cadeau kunt geven. Zo hebben we zwangerschap en geboorte boeken voor de zwangere vriendin, en juist ook voor de partner of de opa’s en oma’s in spe. Wil je tips geven of leuke weetjes? Ook voor wat moeilijkere momenten hebben we een geschikt boek om cadeau te geven binnen het genre body en mind. Op zowel werk- als privé gebied hebben we geschikte boeken om te geven. Voor de beste vriendinnen onder elkaar en voor de geliefden onder ons hebben we de categorie ‘liefde en vriendschap’. Wat zijn dingen die jullie echt nog eens gedaan moeten hebben? Of wat zou jij in het vriendschapsboekje zetten? Maar natuurlijk ook voor de verjaardag, de afscheidjes van collega’s en voor vele andere momenten zit er wat tussen.

Uniek! Laat je boek inpakken in cadeaupapier met eigen foto of naam

Om er een ècht cadeautje van te maken kun je ervoor kiezen om je boek in te laten pakken. Je kunt kiezen uit inpakpapier met mooie designs die Greetz speciaal voor jou heeft ontworpen, maar nóg leuker is het om je boek cadeau te geven in cadeaupapier met de foto of naam van de ontvanger erop. En om de verrassing compleet te maken kun je er zelfs nog een kaartje bij toevoegen. Schrijf er bijvoorbeeld je favoriete recept in op, een mooie en ondersteunende boodschap wanneer iemand een moeilijke tijd doormaakt of gewoon een vrolijke verjaardag groet. Wie ga jij verrassen met een boek?