Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Klik hier voor de bezorginformatie.


Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?


Kies nu jouw verrassing

Kerst 2021: Kerstmis bij Greetz 🎄

December is door kerst (en natuurlijk ook een beetje door Sinterklaas) de meest gezellige tijd van het jaar, zo vinden wij bij Greetz. Samenkomen met vrienden en familie onder het genot van lekker eten, een goede fles wijn en verrassingen voor elkaar. Voor een leuke verrassing of kerstkado 🎁 zit je bij ons helemaal goed. We helpen je graag een handje door je de mooiste kerstcadeau tips te geven zodat jij een originele verrassing hebt. Alles om van kerst 2021 een hele mooie editie te maken. Wie verras jij deze kerstmis?

Wanneer is het kerst?

Wanneer is het kerst 2021? De eerste kerstdag van Kerstmis 2021 valt op zaterdag 25 december en tweede kerstdag van dit jaar valt op zondag 26 december.

Wordt het dit jaar een witte kerst?

Dat kunnen we helaas nog niet zeggen. De kans op een witte kerst in 2021 is echter klein. Kijk je naar de afgelopen 115 jaar, dan is er in Nederland maar acht keer een witte kerst geweest. Dat is minder dan 7%!

Wanneer was de laatste witte kerst in Nederland?

Dát weten we dan wel weer. In 2010 was de laatste witte kerst in Nederland ☃️. 2009 bracht ons overigens ook een witte kerst. Kerstweetje: Wist je dat Belgische en Nederlandse weerinstituten net iets anders beoordelen of iets een witte kerst is? Het Belgische KMI gaat uit van een witte kerst als er op 25 december in Ukkel een mooi gesloten sneeuwdek ligt van minimaal 1 centimeter. In Nederland is men iets strenger, want het KNMI wil op zowel de eerste als de tweede kerstdag een gesloten sneeuwdek zien voordat het rept over een witte kerst.

Wanneer was de laatste witte kerst in België?

In Belgie was in 2010 voor het laatst een witte kerst, net als in Nederland. In 2009 was er in België ook een witte kerst.

Hoe maak ik een leuke kerstkaart?

Of je nou gelooft in de Kerstman 🎅 of de Kerstvrouw 🤶, kerstkaarten maken en versturen hoort wel bij kerst. Met een mooie kerstwens op je kerstkaart, eventueel helemaal uniek gemaakt met je eigen foto's bezorg je iedereen kerstkriebels. Op de volgende pagina lees je hoe makkelijk het is om de leukste kerstkaarten te maken.

Kerst vieren met kerstcadeaus

Ook als je liever een kerstcadeautje geeft ben je bij Greetz aan het goede adres. In de grote kerstcollectie van Greetz vind je voor iedereen een passende verrassing, goedgekeurd door de Kerstman (of Kerstvrouw). Is jouw tante, vriendin of moeder een echte zoetekauw? We hebben heerlijke chocolade van luxe merken als Leonidas, Australian, Merci en zelfs Tony's Chocolonely. Reken er maar op dat haar kerst niet meer stuk kan! Voor je lieve vent of vader hebben een gaaf bierpakket of een cadeaubon van zijn favoriete winkel als kerst cadeau. En de kids? Die worden met kerstmis helemaal blij van een grote helium kerstballon. Toch liever samen proosten? Dat kan met een wijn met eigen etiket, foto of tekst. Zo wordt het een kerst om nooit te vergeten.