Deze week: Gratis postzegels op alle wenskaarten

De postzegel (ter waarde van € 0,87) krijg je van Greetz! Gebruik de code POSTZEGEL in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend.

Voorwaarden:

 • De korting geldt op een postzegel ter waarde van € 0,87;
 • De actie is geldig op brievenbusverzendingen van alle wenskaarten via PostNL;
 • Niet geldig op losse velletjes postzegels;
 • Geldig tot en met zondag 23 juni 2019.

Nu 20% korting op alle Me & Mats cadeaus

Ken jij de verrassingen van Me & Mats al? Me&Mats is een Nederlands giftlabel, herkenbaar aan de hippe en vrolijk ontworpen verpakkingen. Je ontvangt nu maar liefst 20% korting op alle feel-good cadeaus van Me&Mats! Wie ga jij verrassen? Je hebt de keuze uit smakelijke chocolade, heerlijke theesoorten en fijne beauty producten.

Voorwaarden:

 • de korting is al verwerkt in de prijs.
 • looptijd: maandag 17 juni t/m zondag 30 juni.
 • niet geldig i.c.m. andere acties.

10% korting op je zakelijke bestelling

Actievoorwaarden

 • De code GREETZZAKELIJK is alleen geldig met een zakelijk account
 • Met een minimale orderwaarde € 20,-
 • Geldig op het hele assortiment, exclusief boeken en cadeaukaarten.
 • Niet te gebruiken icm andere kortingen en excl. verzendkosten.
 • Looptijd actie t/m 31 juli 2019.

Inschrijven nieuwsbrief

Is er op dit moment geen kortingscode? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij laten je via de e-mail als eerste weten wanneer er een Greetz kortingscode is. Je kunt je hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je geen enkele actie of kortingscode zult missen!

Wist je dat...

Alle geldige Greetz kortingscodes voor extra voordeel op je verrassing vind je op greetz.nl/kortingscode. Ook als er geen speciale kortingscode is, kan je verrassen met voordeel. Er staat namelijk iedere week wel een speciale verrassing in de spotlight met een actie. Want verrassen is leuk, maar verrassen met voordeel is nog leuker!

Greetz kortingscodes, acties & aanbiedingen

Bij Greetz weten we hoe leuk het is om iemand te verrassen of te bedanken. Met korting voor jou op de wenskaart, het cadeau of juist de verzendkosten, is het natuurlijk nog véél leuker om attent te zijn. Persoonlijke kortingcodes, sparen voor gratis cadeaus met Stampz en tijdelijke acties zoals gratis postzegels en gratis verzending... op deze pagina vind je alles rondom korting bij Greetz!

Ben jij op zoek naar een Greetz kortingscode of actie?

Speciale momenten zoals Moederdag, Valentijn, Vaderdag en kerst zijn perfect om iemand in het zonnetje te zetten met een bedankje. Al deze momenten zijn anders. Daarom stellen onze product experts bij ieder speciaal moment een passende collectie aan verrassingen voor je samen. Regelmatig zorgen we voor bijbehorende kortingen en acties op deze collecties. Hieronder plaatsen wij altijd alle actuele kortingen en acties.

Als eerste op de hoogte van aanbiedingen en persoonlijke kortingscodes

Wij delen de laatste nieuwe persoonlijke kortingscodes via de email. Deze kortingscodes zijn toegespitst op jouw voorkeuren. Verras jij bijvoorbeeld graag iemand met een gepersonaliseerde fles drank, dan sturen we je eerder een aanbieding voor wijn of goedkoop speciaalbier toe. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de actuele aanbiedingen én persoonlijke kortingscodes ontvangen? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

MyGreetz & Stampz: Sparen voor korting

Wil je nóg meer korting? Met je eigen MyGreetz account ben je lid van Greetz en spaar je met iedere bestelling voor extra korting bij Greetz. Hoe vaker je iemand verrast via Greetz, hoe meer Stampz je spaart. Stampz kan je inruilen voor korting op je bestelling en gratis cadeaus. Binnen je MyGreetz account kan je de door jou gespaarde Stampz zien.

Heb je een vraag over kortingen van Greetz?

Heb je vragen rondom onze kortingen, een actie of over het versturen van een verrassing via Greetz? De Greetz klantenservice helpt je graag.