Actievoorwaarden “Greetz trakteert”

Deelname aan de actie “Greetz trakteert” is alleen mogelijk indien je woonachtig bent in Nederland. Deze actie is automatisch van toepassing op elke Greetz-bestelling, die geplaatst is tussen 9 en 15 september 2019.

Gedurende deze actieperiode ontvang je bij iedere bestelling een orderbevestiging met daarin een link naar de door jou gewonnen verrassing. Deze varieert van een kaart of boeket tot andere mooie prijzen. Na bekendmaking van de gewonnen verrassing ontvang je een actiecode hiervoor per email. Om van de actiecode gebruik te maken, dien je de door jouw gewonnen verrassing in het winkelwagentje te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteer je de optie ‘voeg een kortingscode toe’ en vul je jouw persoonlijke actiecode in om deze te verzilveren.

De actiecode is geldig t/m 20 oktober 2019. Deze is alleen geldig op de door jouw gewonnen verrassing en niet overdraagbaar. Ook is deze niet inwisselbaar voor geld. De mogelijke restwaarde is ook niet inwisselbaar voor geld en kan niet voor een volgende bestelling worden gebruikt.

Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte actiecode, dient het verschil zelf betaald te worden met één van de betaalmethoden. Iedere poging tot fraude of niet toegestane handeling leidt tot ontzegging van gebruik van de actiecode. Ook is het niet toegestaan om de gewonnen verrassing op welke wijze dan ook te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Over de uitslag en de toekenning van de verrassingen wordt niet gecorrespondeerd.

Hoofdprijs 15 daagse vliegreis mogelijk gemaakt door Corendon

Greetz zal de prijswinnaar van ‘15-daagse vliegreis mogelijk gemaakt door Corendon' selecteren uit alle deelnemers die aan bovengenoemde voorwaarden voldoen en 18 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Greetz B.V. en Corendon zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

De winnaar van deze actie ontvangt een 15-daagse vliegreis ter waarde van € 3.258 naar Brazilië voor 2 personen mogelijk gemaakt door Corendon. Eventueel verschuldigde kansspelbelasting over de prijs zal door Greetz B.V. worden betaald.

De prijs betreft een 15-daagse vliegreis met 2 personen in de 5 sterren accommodatie Ocean Palace Beach Resort Bungalows, op basis van All inclusive inclusief vlucht en transfer.

  • De reis is geldig tot en met 31 maart 2020.
  • Het arrangement wordt op basis van beschikbaarheid bepaald.
  • De prijs is exclusief reis- en annuleringsverzekering en bagagetoeslag.
  • De vertrekdatum is altijd in overleg met het specifieke hotel, vertrek in nationaal vastgestelde vakantieperiode is uitgesloten.
  • De reis is niet overdraagbaar of inwisselbaar tegen contanten.
  • Voor vragen en het boeken van de reis kunt u contact opnemen met aftersales@corendon.nl of via 023-530 75 88.

Meer informatie over de accommodatie:

https://www.corendon.nl/brazilie/natal/via-costeira/ocean-palace-beach-resort-bungalows

De winnaar zal in week 38 (16 t/m 22 september) per e-mail persoonlijk op de hoogte worden gesteld. Indien het e-mailadres niet correct blijkt te zijn of de winnaar niet binnen 4 weken na ontvangst van de e-mail reageert, wordt de hoofdprijs niet uitgekeerd.

Tevens zal de winnaar bekend gemaakt worden op de Facebookpagina van Greetz. Alleen de voornaam zal hiervoor worden gebruikt. Eventuele ingezonden foto's worden alleen gedeeld in overleg met de winnaar of winnares.

Alle prijzen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld. Indien een prijs wordt geweigerd of een prijs niet uitgekeerd wordt wegens een andere reden, vervalt deze prijs geheel aan Corendon B.V. Greetz B.V. behoudt zich het recht voor om de prijs niet aan de winnaar uit te reiken, indien er sprake is van mogelijke fraude, onrechtmatige beïnvloeding van de resultaten of indien deze actievoorwaarden niet worden nageleefd.

Deelnemers stemmen ermee in dat [hun persoonsgegevens] door Greetz B.V. en Corendon B.V. worden verwerkt in het kader van deelname aan de actie en de uitreiking van de prijs. Deze (persoons)gegevens worden na afloop van de reis gewist.

Deelnemers hebben te allen tijde het recht om deelname aan de actie te annuleren door een e-mail te sturen aan marketing@greetz.com. Ook hebben deelnemers het recht om Greetz B.V. om inzage, rectificatie, verwijdering en beperking van de verwerking van hun eigen persoonsgegevens te verzoeken. Ook kan er bezwaar worden gemaakt tegen de verwerking.

Greetz B.V. behoudt zich tevens het recht voor de actie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving vroegtijdig te beëindigen, te onderbreken, te wijzigen en/of de prijzen van de actie te wijzigen.

Greetz B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie. Greetz B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt.

Greetz B.V. behoudt zich het recht voor om deze Algemene Spelvoorwaarden te allen tijde aan te passen. Klachten over deze actie kunnen worden gericht aan Greetz B.V., Laarderhoogtweg 20, 1101 EA te Amsterdam. Als de klacht betrekking heeft op de verwerking van persoonsgegevens kan er ook een klacht worden ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bij andere vragen over de promotie en/of de verwerking van persoonsgegevens kun je contact opnemen met de klantenafdeling Greetz B.V., te bereiken via de live chat (ma-vr 8:30-22:00 uur, za/zo, 9:30-18:00 uur) of telefonisch (ma-vr 8:30-18:00 uur) op 020 -560 65 81.

Inschrijven nieuwsbrief

Is er op dit moment geen kortingscode? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij laten je via de e-mail als eerste weten wanneer er een Greetz kortingscode is. Je kunt je hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je geen enkele actie of kortingscode zult missen!

Wist je dat...

Alle geldige Greetz kortingscodes voor extra voordeel op je verrassing vind je op greetz.nl/kortingscode. Ook als er geen speciale kortingscode is, kan je verrassen met voordeel. Er staat namelijk iedere week wel een speciale verrassing in de spotlight met een actie. Want verrassen is leuk, maar verrassen met voordeel is nog leuker!

Greetz kortingscodes, acties & aanbiedingen

Bij Greetz weten we hoe leuk het is om iemand te verrassen of te bedanken. Met korting voor jou op de wenskaart, het cadeau of juist de verzendkosten, is het natuurlijk nog véél leuker om attent te zijn. Persoonlijke kortingcodes, sparen voor gratis cadeaus met Stampz en tijdelijke acties zoals gratis postzegels en gratis verzending... op deze pagina vind je alles rondom korting bij Greetz!

Ben jij op zoek naar een Greetz kortingscode of actie?

Speciale momenten zoals Moederdag, Valentijn, Vaderdag en kerst zijn perfect om iemand in het zonnetje te zetten met een bedankje. Al deze momenten zijn anders. Daarom stellen onze product experts bij ieder speciaal moment een passende collectie aan verrassingen voor je samen. Regelmatig zorgen we voor bijbehorende kortingen en acties op deze collecties. Hieronder plaatsen wij altijd alle actuele kortingen en acties.

Als eerste op de hoogte van aanbiedingen en persoonlijke kortingscodes

Wij delen de laatste nieuwe persoonlijke kortingscodes via de email. Deze kortingscodes zijn toegespitst op jouw voorkeuren. Verras jij bijvoorbeeld graag iemand met een gepersonaliseerde fles drank, dan sturen we je eerder een aanbieding voor wijn of goedkoop speciaalbier toe. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de actuele aanbiedingen én persoonlijke kortingscodes ontvangen? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

MyGreetz & Stampz: Sparen voor korting

Wil je nóg meer korting? Met je eigen MyGreetz account ben je lid van Greetz en spaar je met iedere bestelling voor extra korting bij Greetz. Hoe vaker je iemand verrast via Greetz, hoe meer Stampz je spaart. Stampz kan je inruilen voor korting op je bestelling en gratis cadeaus. Binnen je MyGreetz account kan je de door jou gespaarde Stampz zien.

Heb je een vraag over kortingen van Greetz?

Heb je vragen rondom onze kortingen, een actie of over het versturen van een verrassing via Greetz? De Greetz klantenservice helpt je graag.