Bekijk meer

Pak groots uit met een grote kaart voor 4 euro. Gebruik code GROOT4 in je winkelmandje. Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat je bestelling er 1-2 dagen langer over doet.

Uitnodigingen Examenfeest

 (42)

Uitnodiging examenfeest maken en versturen

De afgelopen tijd heb jij alleen nog maar met je neus in de boeken gezeten. Maar! Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want jij bent ein-de-lijk geslaagd! Het is tijd om dit grote moment te vieren met je vrienden. Kies een leuke kaart uit onze examenfeest uitnodigingen assortiment. Of maak een eigen ontwerp examenfeest uitnodiging. Het kan allemaal bij Greetz. Stuur je uitnodiging voor 18.00 uur op, en je examenfeest uitnodiging ligt de volgende dag al op de mat bij je vrienden.

Uitnodiging examenfeest zelf maken

Wil jij niet een standaard examenfeest uitnodiging versturen? Ga je liever zelf creatief aan de slag met je uitnodiging? Dat kan! Bij Greetz kun je namelijk je examenfeest uitnodiging tot in de puntjes ontwerpen. Kies de formaat van de kaart, voeg leuke foto's, frames en stickers toe. En schrijf de belangrijkste informatie op je uitnodiging. Tot slot kun je nog een leuke gekleurde envelop uitkiezen en opsturen maar!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.