Bekijk meer

Geslaagd

Voor alle geslaagden

Heel geslaagde verrassingen

Populaire cadeaus

Geslaagd kaarten

De examenuitslag valt op woensdag 14 juni. Verras de geslaagde met een feestelijke kaart.

Gefeliciteerd! Geslaagd voor het eindexamen🎉

Al dat harde werk en nu geslaagd voor school… Dat moet natuurlijk worden beloond! Geslaagd voor school, wat een prestatie. Hoe zeg jij gefeliciteerd? Maak er een feestje van met één van de mooie geslaagd kaarten. Ben je opzoek naar een gaaf geslaagd cadeau? Kies dan bijvoorbeeld voor ballonnen, bloemen, beauty of drank. Echt origineel maken? Maak dan je eigen ontwerp met een examen cadeau met foto of tekst. Zo laat je echt zien wie deze 'geslaagd voor het diploma'-verrassing verdient.

Examenuitslag 2023 op woensdag 14 juni

De examenuitslag van 2023 valt op woensdag 14 juni. Verras de geslaagde met een bijzondere verrassing door deze te feliciteren met een cadeau zoals een ballon, kaart of bos bloemen 🎉. Heeft diegene keihard gewerkt, maar is hij of zij helaas toch gezakt voor haar eindexamen? Ai! Steek dan een hart onder de riem met een gezakt kaartje en wens succes voor de herkansing.

Andere geslaagd momenten

Er zijn ook andere momenten waarop iemand slaagt, waarvoor Greetz hele geslaagde verrassingen heeft. Geslaagd voor het rijbewijs? Bekijk onze collectie geslaagd voor rijbewijs kaarten en verras iemand die vanaf nu auto mag rijden. Of bekijk onze grote collectie verrassingen om te kijken hoe je iemand kan feliciteren met een geslaagd moment. Feliciteer altijd met een geslaagde verrassing!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd