Bekijk meer

Geslaagd

Geslaagde verrassingen

Yes, dat diploma is binnen. Feliciteer de Class of 2023!

Verras de trotse herkanser met een cadeau

Heel geslaagde kaarten

De uitslag van de herexamens valt op 6 juli. Verras de geslaagde met een feestelijke kaart.

Gefeliciteerd Class of 2023!

Yes, in the pocket! Greetz feliciteerde de Class of 2023 van harte met hun felbegeerde diploma. Kijk je mee?

Gefeliciteerd Class of 2023!

Gefeliciteerd! Geslaagd voor het eindexamen🎉

Al dat harde werk en nu geslaagd voor school… Dat moet natuurlijk worden beloond! Geslaagd voor school, wat een prestatie. Hoe zeg jij gefeliciteerd? Maak er een feestje van met één van de mooie geslaagd kaarten. Ben je opzoek naar een gaaf geslaagd cadeau? Kies dan bijvoorbeeld voor ballonnen, bloemen, beauty of drank. Echt origineel maken? Maak dan je eigen ontwerp met een examen cadeau met foto of tekst. Zo laat je echt zien wie deze 'geslaagd voor het diploma'-verrassing verdient.

Examenuitslag 2024 op woensdag 12 juni

De examenuitslag van 2024 valt op woensdag 12 juni. Verras de geslaagde met een bijzondere verrassing door deze te feliciteren met een cadeau zoals een ballon, kaart of bos bloemen 🎉. Heeft diegene keihard gewerkt, maar is hij of zij helaas toch gezakt voor haar eindexamen? Ai! Steek dan een hart onder de riem met een gezakt kaartje en wens succes voor de herkansing.

Andere geslaagd momenten

Er zijn ook andere momenten waarop iemand slaagt, waarvoor Greetz hele geslaagde verrassingen heeft. Geslaagd voor het rijbewijs? Bekijk onze collectie geslaagd voor rijbewijs kaarten en verras iemand die vanaf nu auto mag rijden. Of bekijk onze grote collectie verrassingen om te kijken hoe je iemand kan feliciteren met een geslaagd moment. Feliciteer altijd met een geslaagde verrassing!

Uitslag van de herexamens op 2 juli

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Op 2 juli horen alle hardwerkende herkansers of zij zich dan eindelijk officieel tot de geslaagden mogen rekenen. Na zoveel extra weken in spanning hebben zij dat examenfeestje dubbel en dwars verdiend. Feliciteer ze met een leuke kaart of verras met een mooie ballon.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.