Bekijk meer

Geslaagd

Geslaagde verrassingen

Yes, geslaagd! Feliciteer die examentoppers met de leukste kaarten en cadeaus.

Populaire geslaagd cadeaus

Maak een feestje van een kaart

Van jullie favoriete foto’s, knallende stickers of een feestelijk audioberichtje… feliciteer de geslaagde met een feestje van een kaart!

Bestel eenvoudig je kaart

1. Maak de perfecte kaart

Kies je kaart en maak 'm uniek met tekst, foto's en stickers.

2. Voeg een cadeau toe

Met een passend cadeau maak je je verrassing compleet.

3. Selecteer het formaat

Keuze uit verschillende kaartformaten en envelopkleuren.

4. Kies je bezorgdatum

Voeg het adres toe en kies de gewenste bezorgdatum.

Gefeliciteerd! Geslaagd voor het eindexamen🎉

Al dat harde werk en nu geslaagd voor school… Dat moet natuurlijk worden beloond! Geslaagd voor school, wat een prestatie. Hoe zeg jij gefeliciteerd? Maak er een feestje van met één van de mooie geslaagd kaarten. Ben je opzoek naar een gaaf geslaagd cadeau? Kies dan bijvoorbeeld voor ballonnen, bloemen, beauty of drank. Echt origineel maken? Maak dan je eigen ontwerp met een examen cadeau met foto of tekst. Zo laat je echt zien wie deze 'geslaagd voor het diploma'-verrassing verdient.

Examenuitslag 2024 op woensdag 12 juni

De examenuitslag van 2024 valt op woensdag 12 juni. Verras de geslaagde met een bijzondere verrassing door deze te feliciteren met een cadeau zoals een ballon, kaart of bos bloemen 🎉. Heeft diegene keihard gewerkt, maar is hij of zij helaas toch gezakt voor haar eindexamen? Ai! Steek dan een hart onder de riem met een gezakt kaartje en wens succes voor de herkansing.

Andere geslaagd momenten

Er zijn ook andere momenten waarop iemand slaagt, waarvoor Greetz hele geslaagde verrassingen heeft. Geslaagd voor het rijbewijs? Bekijk onze collectie geslaagd voor rijbewijs kaarten en verras iemand die vanaf nu auto mag rijden. Of bekijk onze grote collectie verrassingen om te kijken hoe je iemand kan feliciteren met een geslaagd moment. Feliciteer altijd met een geslaagde verrassing!

Uitslag van de herexamens op 2 juli

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Op 2 juli horen alle hardwerkende herkansers of zij zich dan eindelijk officieel tot de geslaagden mogen rekenen. Na zoveel extra weken in spanning hebben zij dat examenfeestje dubbel en dwars verdiend. Feliciteer ze met een leuke kaart of verras met een mooie ballon.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.