Winkelmandje

Donuts bestellen

Wil je iemand verrassen door donuts te bestellen en te laten bezorgen? Bij Greetz vind je altijd een reden om iemand te trakteren. Of je beste vriendin nu een baby heeft gekregen, je ouders gaan verhuizen of je geliefde promotie heeft gemaakt, er zijn voldoende redenen te verzinnen om eens lekker uit te pakken. Greetz biedt volop mogelijkheden voor een (gepersonaliseerde) verrassing. En door je bestelling bij ons te plaatsen, weet je zeker dat je een schot in de roos te pakken hebt. Bij Greetz krijg je namelijk lekkernijen van de beste kwaliteit en dat proef je. Daarom durven we je te garanderen dat de donuts de ontvanger zeker zullen bevallen. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie en zullen er dan ook alles aan doen jouw verrassing tot een succes te maken.

Donuts bestellen bij Greetz: dat wordt smullen

Bij Greetz bieden we je een bijzonder breed aanbod in taarten en ander soort gebak. Onder meer onze heerlijke donuts verkopen we bijzonder vaak. De vrolijke kleuren, de vele mogelijkheden en natuurlijk de lekkere zoete smaak zorgen ervoor dat mensen deze lekkernijen graag cadeau geven aan hun geliefde, een goede vriend of vriendin, een familielid of een zakenrelatie. Bij Greetz kun je de donuts heel eenvoudig online bestellen. Wij bakken, verpakken en bezorgen vervolgens waar en wanneer jij het wilt. Ook op zaterdag, want we bezorgen onze taarten zes dagen per week.

Op en top genieten van de donuts

Of je nu gaat voor de gewone variant of de mini donuts, bij Greetz zullen we zorgen dat ze goed smaken. Onze bakkers bereiden alle gebakjes dagelijks vers en vervoeren ze met behulp van gekoeld transport. Je gebakjes blijven op deze manier bijzonder vers en zullen zeker een fantastische verrassing teweegbrengen. Voor het maken van de lekkernijen hebben we de hulp ingeschakeld van de beste patissiers. Zij maken vol passie de lekkerste gebakjes en taarten. En of je het nu houdt bij donuts, er een gepersonaliseerde slagroomtaart aan toevoegt of kiest voor een variëteit aan gebakjes, onze bakkers maken het veilig, vers en naar volle tevredenheid. Dus aarzel niet en plaats vandaag nog je order.

4 resultaten gevonden.
Prijs  
Donuts assortiment party time Vanaf € 16,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Donuts assortiment treasure box Vanaf € 16,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Donuts chocolate fantasy Vanaf € 16,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Donuts mini mixed € 36,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
4 resultaten gevonden.