Hoe maak je een Vaderdagkaart?


Greetz choice

Benieuwd wat Greetzers met Vaderdag hun vader sturen? Je vindt ze hieronder met hun eigen kaart!


Vaderdag teksten

Je hebt een kaartje uitgekozen en een eigen foto toegevoegd. Ben je op zoek naar een tekst waaruit blijkt hoe fijn je het vindt dat jouw vader, schoonvader of opa er is? Wij helpen je! We geven je voorbeelden van mooie teksten waarmee je niet alleen origineel bent, maar ook persoonlijk.


Tips Vaderdag cadeaus

Vaderdagkaart maken en versturen 2018

Vaderdag is dé dag om je lieve vader, stiefvader of bonusvader in het zonnetje te zetten. En wat is er nou leuker dan verrassen met een zelfgemaakte vaderdagkaart met daarin een lieve tekst, foto en/of muziekje? Bij Greetz kan je in een aantal gemakkelijke stappen je vaderkaart maken en direct laten versturen. Wil je jouw verrassing helemaal compleet maken met bijvoorbeeld eenlekker bierpakketof lekkere chocolade voor Vaderdag? Neem dan een kijkje bij onze vaderdagcadeaus. Veel plezier met verrassen!

Vaderdagkaart maken met foto’s

Wil je dit jaar echt uniek zijn met Vaderdag en je broer(s) en/of zus(sen) overtreffen, dan is de fotokaart echt de kaart voor jou. Kies een leuke Vaderdag fotokaart uit met een hip design waar bijvoorbeeld al een tekst op staat zoals “Fijne Vaderdag.” Of ga voor een stoer design met de tekst “Super papa.” Het enige wat je nog hoeft te doen, is een foto uitzoeken die je op de voorkant van de kaart kan plaatsen. Een persoonlijke vaderdagkaart maken, is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Ontwerp zelf online een leuke vaderdagkaart

Mocht je jezelf als een creatieveling zien, ook wel Crea Bea, die het leuk vindt om zelf een vaderdagkaart te maken, dan zit je bij Greetz goed. Want ook aan de creatieveling hebben we gedacht in de vorm van een eigen ontwerp kaart. Je kunt helemaal losgaan met de leukste foto’s van jouw vader. Om het helemaal af te maken, kan je leuke versieringen op de kaart plaatsen zoals een smiley, hart of een kus. Met een eigen gemaakte kaart kan je het hele jaar niet meer stuk en score je megaveel credits. Wat een heerlijkheid!

Wat schrijf je op een kaart voor Vaderdag?

Yes je hebt dé vaderdagkaart gevonden, maar wat ga je nu in de kaart schrijven? Dat kan nog best lastig zijn. En dat begrijpen wij bij Greetz heel goed! Daarom hebben we meerdere teksten voor je verzameld op één pagina. Bedank ons later maar. ;-)

Wat voor een teksten kan je verwachten? Er staan gedichten, grappige en pakkende teksten op de pagina. Zowel in het Nederlands als Engels. Neem een kijkje op onze Vaderdag gedichtenpagina en laat je inspireren.

Eerste Vaderdag voor jouw man of vriend?

De eerste Vaderdag van jouw man of vriend is heel bijzonder. En een mooi moment om hem te vertellen hoe goed hij het doet als vader. Verras hem met een leuke eerste vaderdagkaart, maar je kunt natuurlijk ook zelf een kaart maken met foto’s van jullie kindje. Zo maak je zijn eerste Vaderdag helemaal onvergetelijk. Maak de verrassing compleet met een bierpakket, zodat hij zich naast alle zorgen ook lekker kan ontspannen. Of laat je inspireren door het groter Vaderdag assortiment. Alvast een hele fijne en bijzondere eerste Vaderdag!