Hoe maak je een vaderdagkaart?


Teksten voor Vaderdag

Je hebt een kaartje uitgekozen en een eigen foto toegevoegd. Ben je op zoek naar een tekst waaruit blijkt hoe fijn je het vindt dat jouw vader, schoonvader of opa er is? Wij helpen je! We geven je voorbeelden van mooie teksten waarmee je niet alleen origineel bent, maar ook persoonlijk.

Vaderdagkaart maken en versturen 2021

Vaderdag is dé dag om je lieve vader, stiefvader of bonusvader in het zonnetje te zetten. En wat is er nou leuker dan verrassen met een zelfgemaakte vaderdagkaart met daarin een lieve tekst, foto en/of muziekje? Bij Greetz kan je in een aantal makkelijke stappen jouw vaderkaart maken en direct laten versturen. Wil je jouw verrassing helemaal compleet maken met bijvoorbeeld eenlekker bierpakketof lekkere chocolade voor Vaderdag? Neem dan een kijkje bij onze vaderdagcadeaus. Veel plezier met verrassen!

Vaderdagkaart maken met foto’s

Pak uit met een unieke kaart voor Vaderdag. Je kiest bij Greetz uit een uitgebreide collectie vaderdagkaarten met foto(‘s). Het enige wat jij hoeft te doen , is een leuke foto uitkiezen. Voeg de foto toe aan de Vaderdag fotokaart en jouw vaderdagkaartje is al zo goed als klaar. Nog even een leuke, lieve of grappige tekst aan de binnenkant van jouw vaderdagkaart schrijven en misschien wel versieren met leuke stickers en dan… Versturen maar!

Super toepasselijk zijn de fotokaarten met tekst voor Vaderdag. Ga bijvoorbeeld voor dit stoere design met foto en tekst: “Fijne Vaderdag.” Een persoonlijke vaderdagkaart maken, is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Ontwerp zelf online een leuke vaderdagkaart

Wil jij zelf jouw vaderdagkaart ontwerpen? Kies dan voor een eigen ontwerp kaart. Ga bijvoorbeeld los met de leukste foto’s, óf upload een leuk eigen design.

Wat schrijf je op een kaart voor Vaderdag?

Je hebt dé vaderdagkaart gevonden, maar wat ga je nu in de kaart schrijven? Dat kan nog best lastig zijn en dat begrijpen wij bij Greetz heel goed! Daarom hebben we meerdere teksten voor Vaderdag voor je verzameld op één pagina. Wat voor een teksten kan je verwachten? Er staan gedichten, grappige en pakkende teksten op de pagina. Zowel in het Nederlands als Engels. Neem een kijkje op onze Vaderdag gedichtenpagina en laat je inspireren.

Eerste Vaderdag voor jouw man of vriend?

De eerste Vaderdag van jouw man of vriend is heel bijzonder. En een mooi moment om hem te vertellen hoe goed hij het doet als vader. Verras hem met een leuke eerste vaderdagkaart, óf maak zelf een kaart met foto’s van jullie kindje. Zo maak je zijn eerste Vaderdag zeker weten onvergetelijk. Maak de verrassing compleet met een bierpakket, zodat hij zich naast alle zorgen ook lekker kan ontspannen. Is bier niks voor hem of ben je gewoon op zoek naar andere vaderdagproducten? Laat je inspireren door alle Vaderdag cadeautjes en verrassingen.

Fijne Vaderdag!